Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Kućna kancelarija

Bilo da želite da započnete posao ili da imate mesto za regulisanje računa i drugih stavki u svojoj kući, mala kućna kancelarija svakako može da posluži

Savremen način života zahteva dosta rada kako na poslu tako i kod kuće. Da bi mogli da budemo produktivni i uspešni podjednako na oba mesta potrebno je da imamo svoj kutak za rad.

Ako imamo mogućnosti možemo svoju praznu sobu pretvoriti u kućnu kancelariju ili bar da izdvojimo par kvadrata u nekoj sobi da bi smestili sve potrebne stvari.

 

Ono što treba je da budemo kreativini i da izaberemo funkcionalan nameštaj kako bi mogli da radimo lako i udobno. Ako imate mali prostor morate se fokusirati na stvari koje su vam jako bitne, kao što je sto koji će te najviše koristiti, a sve ostalo može biti malo, ali dobro ispalnirano kako ne bi imali utisak težine i napetosti u toku rada.

Ponekad vam pored stola nije potreban nijedan drugi deo nameštaja. Postoje kompaktni stolovi koji imaju držače za registre i fijoke za razne druge potrebne stvari. Ili one mini kancelarije u vidu plakara koje možete jednostavno otvoriti ili zatvoriti po potrebi.

U cilju povećane produktivnosti potrebno je obratiti pažnju na boju zidova i osvetljenje u kućnoj kancelariji. Svetlo može biti stono ili ono koje dolazi sa plafona.

Kako ćete urediti ostatak svoje kućne kancelarije je vaš izbor, ali vodite računa da ne pretrpate i da vam svaki put bude sređeno i sve na svom mestu, jer je to recept uspeha.

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.6 (10 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Jovana Cvetković

Bavim se projektovanjem nameštaja i dizajnom enterijera, kao i na istraživanju višefunkcionalnog nameštaja. Počnite da razmišljate "višefunkcionalno" i rešićete problem sa viškom sadržaja u vašem domu.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.