Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Kreveti za mališane- "Toddler beds"

Kada dođe vreme da vaš mališan pređe iz krevetca u veliki krevet, moguće je da će to uneti nervozu kod roditelja jer je to jedan od zadataka koje treba dobro završiti.

Uglavnom su roditelji ti koji proveravaju tokom cele noći da li im dete lepo i udobno spava, da li je bezbedno i da li je slučajno ispalo iz novog kreveta...

Stručnjaci kažu da je najbolji period da se dete navikne na novi krevet između 18 meseci i tri godine. A dete koje ima oko pet godina trebalo bi da sasvim bezbedno spava na običnom krevetu na kome spavaju odrasle osobe, bez ikakvih ogradica i bojazni za njegovu bezbednost. Ali nekoj deci koja nemirno spavaju, raznorazne ogradice i zašte potrebne su i kasnije.

Idealan krevet za dete koje izlazi iz klasičnog krevtca je takozvani Toddler bed. To je niski krevetić, sa ogradicom u visini glave, a dovoljan da dete može da se popne i siđe bez ičije pomoći.

Vrlo jednostavno se mogu napraviti po meri, a možete ih nabaviti i u većim trgovimama nameštajem kao žto je Ikea.

http://www.babystore.info/category/toddler-beds/

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 5 (4 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.