Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Kombinacija boja, zelena i bela

Oduvek je kombinovanje boja veliki izazov kako za profesionalne dizajnere enterijera, tako i za obične ljubitelje dizajna i one koji vole lepo uređen prostor. Ovoga puta kombinujemo zelenu i belu

Oduvek je kombinovanje boja veliki izazov kako za profesionalne dizajnere enterijera, tako i za obične ljubitelje dizajna i one koji vole lepo uređen prostor. Najbitnije je naći boje koje upotpunjuju jedna drugu, i boje koje zajedno izgledaju kao savršena celina. Ovoga puta  naša kombinacija je u zeleno belim nijansama.

Ove dve boje naizgled suprotne, mada su u svakoj prostoriji pogodne. Bela kao najnežnija, a zelena topla čine celinu koja samom svojom ojavom aludira na prirodu. U dnevnoj sobi je rado viđena kombinacija, jer odmara oči i stvara vrlo prirodan ambijent. Celokupni utisak možete upotuniti crnim tonovima, ali ni u tome ne treba preterivati.

U kupatilu kombinacija ove dve boje daje utisak raskoša i elegancije. Ukoliko se i vi odlučite baš za nju, zidove obojite zelenom, a za detalje koristite belu boju. Boju za zidove možete kupiti već gotovu, jer ćete samo tako izabrati nijansu koju vi želite. 

Trpezarija je često mesto porodičnog okupljanja, pa pritom treba biti lepo uređena. Stolice čija vam je boja dosadila, možete prefarbati u zelenu i sve to uklopiti sa drugim detaljima u vašoj trpezariji. Možete kupiti tapete sa kombinacijom belo zelenih tonova, i budite sigurni da će samo one biti dovoljne da načisto promene izgled ove prostorije.

Budući da se zelena skoro uvek vezuje za prirodu, iskoristite tu povezanost  u vašem predsoblju. Cveće, tapete sa aplikacijama prirode biće divni za njega, jer su istovremeno lep i veoma originalan detalj. Budite sigurni da će na sve vaše goste ovo ostaviti vrlo lep utisak. 

Kombinacija ovih boja je pogodna za sve prostorije vašeg doma, a na vama je u kojoj ćete ih primeniti. Bitno je da prostorija bude svetla, jer će u suprotnom izgledati mala i nepregledna, a sve drugo smo sigurni da već znate.

Fotografije,IdealHome

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 4.5 (8 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Miljana

Rodjena u Paracinu,zavrsila Skolu mode i lepote u Nisu.... Zaljubljenik u dizajn enterijera.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.