Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Kombinacija boja crne, bele i žute

Uglavnom smo uvek u dilemi kada treba da izaberemo boju koja će krasiti naš enterijer. Ukoliko pogledate ovaj tekst, vase dileme ce biti razrešene, jer je kombinacija bele, crne i žute pun pogodak za vaš enterijer.

Uglavnom smo uvek u dilemi kada treba da izaberemo boju koja će krasiti naš enterijer. Tada većina posluša modne trendove, neki poslušaju prijatelje, a neki pak poslušaju sebe i izaberu ono što im se najviše dopada. Ako mislite da još uvek niste izabrali pravu boju, onda je kombinacija žute, bele i crne apsolutni pogodak.

Kada spomenemo kombinaciju boja, većina se oduševi, ali postoji i nekolicina onih koji pomisle kako tu nema ničeg lepog, kako je to previše. Ovim tekstom možemo čak i njih ubediti da je kombinacija boja veoma lepa i moderna i da prostoru daje bolji izgled. Kupatilo je najčešće zapostavljeno što se boja tiče, i ne obraćamo pažnju koja će boja dominirati u njemu. Ali uz kombinaciju ove tri boje, i vaše kupatilo može zablistati. Najbolja varijanta je da zidovi ili pločice budu u beloj boji, a detalji kombinacija žute i crne.

Detalji u kući su veoma bitni i svi uglavnom obožavamo da oni krase naše police, stočiće, ali treba obratiti više pažnje pri njihovom dekorisanju. Moraju se uklopiti i boje i oblici. Kombinacijom bele, žute i crne vaše police će bez greške biti dekorisane.

Baš zato što je bela najnežnija boja, crna najača, žuta u kombinaciji sa njima balansira i stvara ravnotežu među njima. Kada se radi o kombinaciji ove tri boje, ne mislim da u sobi svaki detalj bude drugačije boje, naprotiv, žutu možete koristita da izbalansirate kontrast bele i crne. Ponekad je samo jedan jastuk, prekrivač,ili neki drugi detalj žute boje, dovoljan da stvori savršen efekat. 

Ako se odlučite za ovu kombinaciju boja, morate da vodite računa o sledećim stvarima, da ne biste narušili izgled enterijera. Prva stvar je da nikako ne preterujete u kombinaciji detalja različitih boja, tj. nemojte na police stavljati sve što je žute, bele i crne boje. pokušajte da napravite sklad među bojama, jedna boja treba da dominira, a druge da je upotpunjuju. Sledeća stvar je da u porostorijama koje imaju malo prirodne svetlosti, ne koristite crnu kao dominantnu boju, jer efekat neće biti dobar.Ukoliko poslušate naše savete, imaćete savršen dom, uređen sa puno ukusa.

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 4.9 (8 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Miljana

Rodjena u Paracinu,zavrsila Skolu mode i lepote u Nisu.... Zaljubljenik u dizajn enterijera.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.