Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Japanski dizajn u modernom domu

Kada je u pitanju dizajn enterijera nije redak slučaj da se kombinuje savremena i tradicionalna umetnost. A jedan od najpopularnijih stilova je Japanski dizajn.

Kada je u pitanju dizajn enterijera nije redak slučaj da se kombinuje savremena i tradicionalna umetnost. Najpopularnija među njima i omiljena u enterijerima je svakako Azijska umetnost. Izgrađivana na stotinama godina kulture i tradicije. A jedan od najpopularnijih stilova je Japanski dizajn.

Najčešće se primenjuje u minimalističkim prostorima čistih tonova. Nameštaj se često prenosi sa kolena na koleno i oni su jedan od dokaza da dobre ideje ne znaju za vreme i nemaju granica. Napravljen je od različitih prirodnih materijala, dobrog drveta i odlične završne obrade, japanski komadi nameštaja su tako dobro dizajnirani da se mogu uklopiti u skoro svaki prostor.

Ako pričamo o čuvenim kredencima oni su toliko funkcionalni da vam mogu poslužiti kao komad u trpezariji, noćni stočić u spavaćoj sobi, ali i komad koji će dati akcenat u dnevnom boravku.

Ne morate celu kuću opremiti u ovom stilu, naprotiv, izaberite jedan klub stočić ili nađite način da ovu staru umetnost prikažete u vašem modernom prostoru. Ti starinski komadi naći će sami svoje mesto samo ukoliko to vi zaista želite.

 

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 5 (4 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.