Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Glamurozan lanac prodavnica- Tory Burch

Sada već dobro poznat kao brend, Tory Burch je oličenje ličnog stila i senzibiliteta same vlasnice, poznat je po boji, štampi, raznovrsnim detaljima koji srećemo na fantastičnim odevnim predmetima, obući, satovima i detaljima za dom.

Arhitekta Daniel Romualdez, koji dizajnirao je i enterijer kuće u kojoj živi Tory Burch i ovoga puta je zajedno sa kreatorkom dao pečat ovom jedinstvenom prostoru. Glatke povšine i svetlucavi detalji kombinovani su sa paletom jarkih boja i luksuznim materijalima koje kao takve kreiraju glamurozni prosctor. Sa namerom se provlači duh kućnog ambijenta i kao takav uključuje obavezne plišane sofe, ćilime, stolove inspirisane Marokom.

 

 

Images via toryburch.com

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 5 (2 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.