Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Funkcionalni radni stolovi

Kada radite za stolom, osim dovoljno prostora za rad, potreban Vam je i prostor za sitnice, literaturu, papire itd. Pogledajte stolove sa posebnim mestom za to.

Inspirisan harmonikom, Nika Zupanc napravio je jednostavan minimalistički sto. Pomoću ručke, polovina stola se podiže i u nju možete smestiti sve papire koji su Vam potrebni u toku rada.

Sličnu ideju kao i Nika Zupanc imala je i Magdalena Tekieli. Po istom principu razmišljanja, kako sakriti pregrade koje su Vam potrebne, a da uvek budu na dohvat ruke, ona je došla na ideju da napravi sto na rasklapanje. Mnoštvo pregradica sakriveno je u radnoj ploči, dok se ispod nje nalazi "harmonika" za odlaganje papira.

Magdalena Tekieli

Tomas kral, napravio je ovaj sto minimalističkog dizajna. Umesto fijoka, osmislio je da sto sa tri strane ima "oluk" u - i/ili na koji možete odložiti potrebne sitnice.

"Jenk Design Office" proizveo je sto koji je pod nagibom što ga čini pogodnim za arhitekte i osobe koje se bave crtanjem. U njega možete odložiti sitnice, kao i lap top, knjige i ostale stvari.

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 3.8 (8 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Jovana Milivojević

Apsolvent Šumarskog fakulteta u Beogradu na odseku Prerada drveta (podsmer Enterijer i dizajn nameštaja). Zainteresovana za sve vezano za ovu struku, uvek otvorena za sugestije i spremna da da savet kome god da je on potreban.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.