Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Feng šui u dečijoj sobi

Da bi vaša deca imala koristi od feng šuija on treba da bude sveukupno dobar, u suprotnom od lošeg feng šuija će patiti. Deca će uživati u odličnom feng šuiju ukoliko im se dodele sobe u istočnom delu doma.

Da bi vaša deca imala koristi od feng šuija on treba da bude sveukupno dobar, u suprotnom od lošeg feng šuija će patiti. Deca će uživati u odličnom feng šuiju ukoliko im se dodele sobe u istočnom delu doma. Istok je takođe i mesto zelenog zmaja, Ako u istočnom delu svoga poseda posadite raskošno zelenilo, to će doneti mnogo sreće deci i porodici. Ili postavite keramičkog zelenog zmaja uz bilo koji istočni zid doma. Dobrobit će imati ne samo deca, već čitava porodica.

Nikada decu nemojte smeštati u spavaće sobe koje u sebi imaju sledeće:

-Krovnu gredu iznad bilo kog dela prostorije.

-Suviše nizak plafon koji može usporiti njihov rast.

-Prozor koji ima pogled na neki loš prizor.

-Prozor koji se otvara direktno na neko drvo koje se nalazi suviše blizu kuće.

Povoljni elementi za dečiju sobu su lampa i stereo uređaj, globus u jugozapadnom sektoru i magnet potkovica ispod kreveta jer donose izuzetnu sreću.

Važno je da dečije sobe budu dobro osvetljene, bez mračnih uglova. Da budu okrečene u svetle, jake ili belu boju. Ne dozvolite da u njihovim sobama bude vlage. Stvorite neprestani pokret uz pomoć sata ili neke igračke. Neka u sobi bude knjiga koje će simbolizovati sticanje znanja. Sobu čistite i uređujte svakodnevno. Neprijateljske igračke poput pištolja, tenkova i slično, držite u ormanima. Bar jednom godišnje napravite veliko spremanje.

Literatura- Lilian Too

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.8 (4 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.