Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Feng šui u dečijoj sobi

Da bi vaša deca imala koristi od feng šuija on treba da bude sveukupno dobar, u suprotnom od lošeg feng šuija će patiti. Deca će uživati u odličnom feng šuiju ukoliko im se dodele sobe u istočnom delu doma.

Da bi vaša deca imala koristi od feng šuija on treba da bude sveukupno dobar, u suprotnom od lošeg feng šuija će patiti. Deca će uživati u odličnom feng šuiju ukoliko im se dodele sobe u istočnom delu doma. Istok je takođe i mesto zelenog zmaja, Ako u istočnom delu svoga poseda posadite raskošno zelenilo, to će doneti mnogo sreće deci i porodici. Ili postavite keramičkog zelenog zmaja uz bilo koji istočni zid doma. Dobrobit će imati ne samo deca, već čitava porodica.

Nikada decu nemojte smeštati u spavaće sobe koje u sebi imaju sledeće:

-Krovnu gredu iznad bilo kog dela prostorije.

-Suviše nizak plafon koji može usporiti njihov rast.

-Prozor koji ima pogled na neki loš prizor.

-Prozor koji se otvara direktno na neko drvo koje se nalazi suviše blizu kuće.

Povoljni elementi za dečiju sobu su lampa i stereo uređaj, globus u jugozapadnom sektoru i magnet potkovica ispod kreveta jer donose izuzetnu sreću.

Važno je da dečije sobe budu dobro osvetljene, bez mračnih uglova. Da budu okrečene u svetle, jake ili belu boju. Ne dozvolite da u njihovim sobama bude vlage. Stvorite neprestani pokret uz pomoć sata ili neke igračke. Neka u sobi bude knjiga koje će simbolizovati sticanje znanja. Sobu čistite i uređujte svakodnevno. Neprijateljske igračke poput pištolja, tenkova i slično, držite u ormanima. Bar jednom godišnje napravite veliko spremanje.

Literatura- Lilian Too

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 4.8 (4 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.