Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Enterijeri na neobičan način

"Gemelli Design Studio"osnovale su Desislava Ivanova i Branimira Ivanova. Mlade i optimistički nastrojene devojke, tek se plasiraju u ovoj branši, dok njihove ideje opčinjavaju sva vaša čula.

Bugarska kompanija “Gemelli Design Studio” se u svetu uredjenja enterijera izdvojila na jedan, zaista fascinantan način. Jarkim bojama i pomalo apstraktnim linijama predstavljen je prostor varljive perspektive, dimenzija i izgleda. Ovaj jedinstven i zanimljiv dizajn definitivno osvežava enterijer i odstupa od uobičajenog i neutralnog prostora.

Bugarska kompanija “Gemelli Design Studio” se u svetu uredjenja enterijera izdvo

Gemelli Design Studio

Spavaću sobu i kupatilo odvojili su zidom i kaminom od stakla. Cilj je bio da se postigne u potpunosti opuštajuća atmosfera za sva čula. Za kupatilo izabrana je žuta boja, a za spavaću sobu ljubičasta, tako da soba podseća na oazu u pustinji.

Gemelli Design StudioGemelli Design Studio

Gemelli Design StudioGemelli Design Studio

Enterijer u duhu kubizma idealan je za zabavu, što dokazuje i divlja kuhinja koja svojim izgledom podseća na disko klub sa zelenim laserskim snopovima. Kombinacija uglova, linija i boja, vešto odvlači pažnju sa realnih razmera, pružajući neophodan komfor i najmanjoj prostoriji. Osim što su ovu kuhinju učinili vizuelno zanimljivom, nisu zaboravili da osiguraju njenu funkcionalnost prateći ergonomiku.

Gemelli Design Studio

Gemelli Design StudioGemelli Design Studio

Još jedno kupatilo osmišljno je na veoma maštovit način. Korišćena je plava boja koja simbolizuje vodu, i deluje opuštajuće. Kupatilo je podeljeno na dva nivoa, svaki sa zasebnom funkcijom. Na donjem nivou nalaze se wc šolja, bide i umivaonici, dok se na gornjem nivou nalaze kada i tuš kabina.

Gemelli Design Studio

Gemelli Design StudioGemelli Design Studio

Pored uredjenja kuća i stanova, ova firma se bavi i uredjenjem poslovnih prostora, restorana, hotela...

Gemelli Design StudioGemelli Design Studio

Gemelli Design StudioGemelli Design Studio

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 4.4 (18 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Jovana Milivojević

Apsolvent Šumarskog fakulteta u Beogradu na odseku Prerada drveta (podsmer Enterijer i dizajn nameštaja). Zainteresovana za sve vezano za ovu struku, uvek otvorena za sugestije i spremna da da savet kome god da je on potreban.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.