Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Enterijer na engleski način

Da li ste raspoloženi da unesete malo engleskog duha u vaš dom? Inspirisana Olimpijskim igrama u Londonu, odlučila sam da istražim engleski stil. Malo istorije u malo sadašnjosti, čisto kao mali rezime.

Da li ste nekada pomislili da unesete malo engleskog duha u vaš dom? Inspirisana Olimpijskim igrama koje se održavaju u Londonu, odlučila sam da istražim engleski stil opremanja enterijera. Iako svi znamo da su granice uređenja enterijera skoro izbrisane, da je više zapadni ili istočni stil taj koji je karakterističan, svaki od njih ima svoje karakteristike prema zemlji i istoriji naroda iz koje potiču i u kojoj se primenjuju, Malo istorije u malo sadašnjosti, čisto kao mali rezime.Uživajte.

Helen Morris dizajnirala zid za Britansku asocijaciju az uređenje enterijera

Savršeno je kako oni kombinuju stvari. Naizgled haos koji čini se nema nikakvog smisla, kao i svaki haos, naravno. Međutim svaki od tih detalja savršeno je ukopljen, i u potunosti ima smisla. Navodi vas da unesete tog istog haosa malo kod sebe. Natera vas da se zapitate čemu perfekcionizam. Ako on uopšte može da postoji u domu u kome žive porodice od 2,3,4 i više članova.

Savršeno uklapanje boja, naizgled, bez mnogo truda

Ovo su fotografije kako izgledaju enterijeri engleskih kuća na selu. Udobne fotelje su obavezne, najčešće sa zaobljenim rukonaslonima. Što je još važnije svetlih tonova, savršeno za uživanje uz dobar roman ili časopis. Mahagoni i koža su obavezni u njihovim enterijerima.

uređenje enterijera u ruralnim područijimauređenje enterijera u ruralnim područijima

Par fotografija sa sajma uređenja enterijera koji se održao početkom ove godine govore nam o novim tendencijama. Udobnost pre svega!

udobnost je na prvom mestu, čini se po ovim izvanrednim komadima nameštajapuno drvo i nežna siva, dobra knjiga i savršeno sunčano popodne

besprekoran grafički dizajn

Svaka bela je uprljana pomalo čisto da ne blješti, krem nijanse su apsolutni favoriti.

min

spavaća soba sa interesantnim detaljima

Kupatilo je defintino svedeno jednostavno i pre svega besprekorno funkcionalno.

što prirodnije to boljebez suvišnih detalja

Za kraj su ostavljeni prozori. Kao i čuveni francuski prozor, i engleski se proteže od poda, pa skoro do plafona omogućavajući ogroman dotok svetlosti u prostoriju.

što više svetlosti to boljenije važno gde svetlost je najvažnija

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.1 (9 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Ana Divac

Dizajner, projektant nameštaja i enterijera, dekorater i autor-saradnik u on-line magazinima. Diplomirani inženjer prerade drveta - projektovanje nameštaja i enterijera. Moto: Funkcija i estetika ne isključuju jedna drugu.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.