Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Drvena ploča- tprezarijski sto

Dok su nekada drveni trpezarijski stolovi bili jedini mogući koje možete da kupite, danas to nije slučaj. Možete ih naći u raznim varijantama, od plastike, metala, stakla...

Savremen način života doneo nam je nove trendove, materijale u svim sferama enterijera pa i kada je reč o trpezarijskom stolu. Sve češće možemo videti stolove koji su rađeni od plastike, stakla, metala ili u nekoj kombinaciji ovih materijala.  

Ali ako ste od onih koji maštaju o pravoj velikoj seoskoj kuhinji s veliki drvenim trpezarijskim stolom pretrpanim raznim jelima, ali nažalost za tako nešto u vašem prostoru nema mesta, preostaje vam da ostvarite vaše snove u minijaturi.

Dovoljno je da ploča stola bude od punog drveta i utisak će biti sjajan. Još ako uspete da nađete malo rustičniju ploču koja odgovara vašem prostoru, napravili ste pun pogodak. Nekoliko primera koje smo vam pripremili mogu da vas inspirišu ...

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 5 (10 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.