Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Dnevna soba- mesto za opuštanje i druženje

Dnevna soba je mesto gde provodimo najviše vremena u toku dana, zato bi trebalo da bude tako uređena da se u njoj najbolje osećate. To bi trebalo da bude soba, pre svega, za uživanje.

Dnevna soba je mesto gde provodimo najviše vremena u toku dana, zato bi trebalo da bude tako uređena da se u njoj najbolje osećate. To bi trebalo da bude soba, pre svega, za uživanje. Ako obratite pažnju na nekoliko veoma važnih komada nameštaja, napravićete sobu koja će biti idealno mesto za odmor i relaksaciju.

Tepih- Ako ste u potrazi za praktičnim tepihom ili prostirkom, za koji se nećete mnogo brinuti ako neki nespratnjaković prospe sok ili uđe sa prljavim cipelama, izaberite bambusovu prostirku. Izgleda sjajno, lako se čisti i uklapa se u skoro svaki prostor.

Vitrina ili polica - Budimo iskreni, uvek nam treba bar još malo prostora za neke sitnice, knjige ili uspomene. Pronađite takav komad nameštaja koji će odgovarati vašem stilu i sve najomiljenije stvarčice spakujte u njega, može to lepo da izgleda.

Sofa- Sofa mora da bude dobra, a kada to kažemo, znači od funkcionalnosti, preko dizajna pa i kvaliteta. To je svakako mesto gde će se svako ko uđe u sobu prvo uputiti ka njemu.

Fotelja- Bar jedna fotelja trebalo bi da se nađe u vašoj dnevnoj sobi. Najbolje bi bilo da bude od kvalitetne kože udobna i velika. Može stajati u nekom kutku i uz dobru lampu služiti kao mesto za popodnevni odmor ili je možete uklopiti uz već postojeću garnituru ili sofu.

Jastuci i jastučići- Mislim da bez njih je ne moguće zamisliti udoban dnevni boravak. Razbacajte ih, neka budu raznobojni i raznovrsni.

Klub sto- Oblik i dimenziju birajte prema obliku prostorije i garnituri za sedenje. Važno je da bude nizak i stabilan. Možete da probate i sa tapaciranim, nalik na tabure koji će se svakako svideti roditeljima sa malom decom, jer opasnosti od udaranja u ćoškove, nema.

Komoda ili pomoćni stočić- Odlično će poslužiti za odlaganje časopisa, novina ili knjiga. Možete da nabavite i set stočića i rasporedite ih po sobi ako to prostor dozvoljava.

 

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 5 (7 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.