Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Del Popolo - picerija na točkovima

Na svega dvadeset kvadratnih metara smešten je restoran/picerija u kojoj možete pojesti tradicionalnu italijansku picu u San Francisku, Kalifornija. Pogledajte kako je smeštena sva ova oprema.

Del Popolo je picerija smeštena na dvadeset kvadratnih metara u starom kontejneru za otpremu robe.

Del Popolo - Picerija na točkovimaDel Popolo - Picerija na točkovima

Rekonstrukcijom i ugradnjom potrebnih instalacija stari, odbačeni kontejner je dobio novu namenu.

Del Popolo - Picerija na točkovima

Vlasnik picerije Džon Darsi radio je sa timom od četiri dizajnera kako bi smestio sve što je potrebno za pravljenje pice u prikolicu ogromnog kamiona. Najviše prostora zauzima vrela pećnica i to čak jednu trećinu unutrašnjosti kontejnera, a svaka pica se peče 1 minut zahvaljujući temperaturi od 800 stepeni Celzijusa.

Del Popolo - Picerija na točkovima

Veliki stakleni zid (izlog) potpuno izlaže unutrašnjost pogledima prolaznika i posetioca, a samim tim transparentan je i čitav proces pravljenja ovog italijanskog specijaliteta. U restoranu na točkovima pica se pravi po staroj tradicionalnoj recepturi, a peče se u pećnici na drva.

Del Popolo - Picerija na točkovima

Na društvenoj mreži tviter možete pratiti gde se nalazi restoran, pa ukoliko idete Kaliforniju proverite njen trenutni položaj.

Del Popolo - Picerija na točkovima

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 5 (10 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Ana Divac

Dizajner, projektant nameštaja i enterijera, dekorater i autor-saradnik u on-line magazinima. Diplomirani inženjer prerade drveta - projektovanje nameštaja i enterijera. Moto: Funkcija i estetika ne isključuju jedna drugu.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.