Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Dekorišite radni kutak

Ako vam već pomalo postaje monotono da boravite u kancelariji ili u vašoj radnoj sobi koja je neutralih boja, to možete promeniti.Malo boje, malo dekoracije i radni prostor će biti prijatniji za rad.

Ako vam već pomalo postaje monotono da boravite u kancelariji ili u vašoj radnoj sobi koja je neutralih boja, to možete promeniti. Već postaje uobičajno da radni prostori budi stilizovani, i pomeraju se ona nekadašnja ubeđenja da radni prostor mora biti ozbiljan i u beloj i drugim neutralnim bojama. 

Ukoliko se vaš radni prostor nalazi u vašoj kući, možete eksperimenisati i menjati ga kad to poželite. Vaša omiljena boja se može naći na zidovima, oplemenjujući prostor i čineći ga prijatnijim i lepšim za boravak u njemu. Tapete takođe mogu biti sastavni deo enterijera radnog prostora. 

Prozore u radnom prostoru osvežite novim zavesama. Možete koristiti rolo zavese jer su vrlo lepe i praktične. Mogu se naći u raznim dezenima, pa sami možete izabrati onaj koji vam najviše odgovara. Ako izaberete one sa crvetnim ili šarenim detaljima, najbolje je da ih kombinujete sa jednobojnim zidovima i bez previše detalja, jer su one dovoljan detalj.

Dekoracija i mali detalji su neizbezni za svaku prostoriju, pa čak i za radni prostor. Zanimljive fotografije na zidovima, zanimljive police,lampe, sve su to stvarčice koje ulepšavaju i čine prostoriju malo opuštenijom za rad. 

Ne zaboravite da kancelarija uvek mora biti uredna, a to ćete postići tako što ćete sami isplanirati prostoriju. Da uvek znate gde vam stoje određena dokumenta, nabavite fascikle i sortirajte ih po vašoj želji. Mnoge kutije za kancelarije su danas stilizovane i dizajnirane tako da osim svoje osnovne funkcije, obavljaju funkciju dekoracije. 

 

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.2 (14 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Miljana

Rodjena u Paracinu,zavrsila Skolu mode i lepote u Nisu.... Zaljubljenik u dizajn enterijera.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.