Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Crvena boja u kuhinji

Crvena boja je optimistička boja, puna života, srdačnosti, i zato je uravo takve osobe biraju za svoj enterijer. Kada se govori o tome u kojoj bi prostoriji bila najpogodnija, mnogi će vam reći da je to kuhinja...u pravu su

Crvena boja je optimistička boja, puna života, srdačnosti, i zato je uravo takve osobe biraju za svoj enterijer. Kada se govori o tome u kojoj bi prostoriji bila najpogodnija, mnogi će vam reći da je to kuhinja jer crvena boja izaziva apetit, i zato se u uređenju  mnogh restorana koristi ova boja. 

Kombinovanje crvene sa drugim bojama je veoma zahtevno, ali je izvodljivo sa nekoliko boja. Najbolja i najzastupljenija kombinacija je svakako kombinacija crvene sa neutralnom belom bojom. Ove dve boje zajedno čine divno uređen prostor. 

Međutim, crvena se može kombinovati sa jakim bojama poput plave, zelene... To cete najbolje prikazati pomoću detalja u tim tonovima. Dobro je ove detalje držati na nekoj polici ili zidu neutralne boje, kako bi celokupan doživljaj bio potpun.

Danas se sve više ljudi odlučuje za kuhinjske elemente u crvenim nijansama. Oni deluju veoma elegantno i otmeno. Možete birati mat, ili sjajne premaze, mada sa crvenom bojoj se više slažu sjajni premazi. Kuhinjski pult u ovoj boji je lep detalj za kuhinju. 

Za one koji vole malo smirenije boje od vatreno crvene, imamo jedno rešenje. Ukoliko volite crvenu, ali vam je previše napadna za vašu kuhinju i vaš stil, izaberite njenu tamniju nijansu, bordo. Imaćete divno uređenu kuhinju koja će u potpunosti odgovarati vašim potrebama i željama. 

Ovu boju možete da volite ili da je ne volite, ali prema njoj nikako ne možete ostati ravnodušni.

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.7 (3 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Miljana

Rodjena u Paracinu,zavrsila Skolu mode i lepote u Nisu.... Zaljubljenik u dizajn enterijera.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.