Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Boje u stanu sedmog pariskog distrikta

Otvaranje prostora spajanjem kuhinje i trpezarije, unošenjem bele kao osnove sa prstohvatom boja kreiran je životni prostor za četvoročlanu porodicu.

„Kamil Hermand Arhitekti“ (Camille Hermand Architectures) kreirali su šik otvoreni prostor za četvoročlanu porodicu. Jedan od osnovnih uslova bio je maksimalno funkcionalan kuhinjski prostor, sa pridruženom trpezarijom.

Osnovna boja u stanu je bela, pri čemu donji kuhinjski elementi u crnoj boji daju kontrast i stvaraju senku na samom prostoru. Stolice napravljene od kombinacije drveta i tvrde plastike,  istovremeno unose dašak prirode u ovaj dom, ali se i uklapaju sa enterijerom.

Poseban detalj predstavlja dezen posebno kreiran za ovaj stan, koji bojama i jednostavnim okretanjem kvadrata za četrdesetpet stepeni stvaraju sliku koja ovaj monolitni prostor pretvara u izuzetan životni prostor.Boje u stanu sedmog pariskog distrikta 1

Boje u stanu sedmog pariskog distrikta 2

Boje u stanu sedmog pariskog distrikta 4Boje u stanu sedmog pariskog distrikta 5Boje u stanu sedmog pariskog distrikta 3Boje u stanu sedmog pariskog distrikta 7Boje u stanu sedmog pariskog distrikta 8Boje u stanu sedmog pariskog distrikta 10Boje u stanu sedmog pariskog distrikta 9Boje u stanu sedmog pariskog distrikta 11

Boje u stanu sedmog pariskog distrikta 6

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 4.7 (3 votes)
Sviđa mi se!
Reference:

Autor: Ana Divac

Dizajner, projektant nameštaja i enterijera, dekorater i autor-saradnik u on-line magazinima. Diplomirani inženjer prerade drveta - projektovanje nameštaja i enterijera. Moto: Funkcija i estetika ne isključuju jedna drugu.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.