Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

40 godina kuće Kika - 40 godina istorije uspeha

Sa devizom „sve na jednom mestu“, kompanija Kika već 40 godina i više nego uspešno posluje na teritoriji Evrope, sa svakodnevnim poboljšanjem svojih usluga i sve većim asortimanom proizvoda za opremanje stambenih prostora.

Kika - stari logo

Sa otvaranjem prve Kika kuće za uređenje 1973. godine poboden je ašov jednog uspešnog preduzeća. Postepeno se to austrijsko porodično preduzeće razvilo u međunarodno prisutno preduzeće u sektoru uređenja i danas se sa svojih 32 prodajnih objekata u Austriji i ukupno 23 ispostava u Jugoistočnoj Evropi ubraja u vodeće trgovce nameštajem Evrope. Ekspanzija i inovativne ideje su ono na osnovu čega će preduzeće i ubuduće gledati u budućnost očekujući uspeh.

Kika - nekada

Kika je nastala kao posledica tada novog talasa prodavnica za poneti u industriji nameštaja, u Austriji. 16.06.1973. godine je osnivač Kika-e, a sada predsednik nadzornog odbora Dr. Hebert Koh otvorio vrata prve prodavnice nameštaja sa samoposluživanjem. Od nastanka Kika je otvorila 32 kuće za uređenje na austrijskom tržištu i još 23 u Jugistočnoj Evropi, a nedavno je otvorena još jedna kuća u Zagrebu. Deo je grupe Lajner čije će obnovljene prodavnice uksoro biti otvorene.

Prva robna kuća Kika

Za svojih 40 godina postojanja, kompanija Kika želi da se zahvali svim saradnicima, preko 7000 njih, i svojim klijentima jer su ostali verni ovoj kompaniji. Tim povodom pod sloganom "Hvala Srbiji!" Kika će u aprilu mesecu organizovati veliki broj akcija i dodeliti nagrade u znak zahvalnosti.

Ne propustite da u periodu proslave iskoristite akcije i benefite, i da još bolje upoznate ovaj sjajan koncept samoposluživanja nameštajem.

Kika nameštaj d.o.o.

Partizanske avijacije 2a, 11070 Beograd

tel: 011/22.59.211

e-mail: info@kika.rs

 

izvor: www.kika.rs

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.5 (2 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Ana Divac

Dizajner, projektant nameštaja i enterijera, dekorater i autor-saradnik u on-line magazinima. Diplomirani inženjer prerade drveta - projektovanje nameštaja i enterijera. Moto: Funkcija i estetika ne isključuju jedna drugu.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.