Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

4 načina za letnju dekoraciju

Pozovite leto u svoj dom. Osim što će biti prelepo uredjen, Vaš dom će ujedno i vizuelno rashladiti prostor.
  • Boje mora

Pod bojom mora, ne znači na je potrebno da krečite ukoliko to ne želite. Dovoljno je da ubacite akcente u nijansama plave i Vaš dom će dobiti potpuno nov izgled.

  • Pruge

Pruge su možda i njabolji i najefikisaniji način da dočarate letnji duh u Vašem domu. Večita su inspiracija na mornare, a na jednostavan i efektan način podariće Vašem domu novu dimenziju.

  • Tropske biljke

Malo zelenila uvek dobro dodje, pogotovo leti, kada nam ono daje utisak svežine. Postavite neke lepe primerke tropskog bilja.

  • Detalji sa plaže

Sve što Vas asocira na plažu, pravi je pogodak za letnji enterijer. Šta bolje asocira na leto nego more i plaža? Bilo da su u pitanju školjke, korali, morske zvezde ili nameštaj od pruća, dočaraćete letnju atmosferu.

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 4.9 (12 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Jovana Milivojević

Apsolvent Šumarskog fakulteta u Beogradu na odseku Prerada drveta (podsmer Enterijer i dizajn nameštaja). Zainteresovana za sve vezano za ovu struku, uvek otvorena za sugestije i spremna da da savet kome god da je on potreban.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Re: 4 načina za letnju dekoraciju

Moderno, veoma dopadljivo i funkcionalno. Prostor koji nije prenatrpan, poput gore prikazanog, već na prvi pogled osvaja. Sve pohvale !

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.