Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

10 trendy i svežih boja za vaš enterijer

Predstavljamo vam 10 neverovatnih ideja tj. 10 fantastičnih boja koje možete da primenite u vašem enterijeru.

Francuska boja zemlje- od svetlih zemljanih tonova do tamnih boja čokolade ili pržene kafe. Ovaj enterijer je zaista elegantan.

Zlatna boja meda- Boja jeseni, boja kasnog popodneva sa zlatnim zracima zalazećeg sunca, boja jesenjeg lišća. Odlično se slaže sa prethodnim predlogom, sa bojom čokolade.

Pink- Možete je koristiti kao dominantnu boju ili samo kao detalj u prostoru. Zovu je i ženska boja, za razliku od nežne roze koja simboliše devojačku nežnost i čistotu.

Oranž- Boja koja je već neko vreme popularna, a stručnjaci predviđaju kako će se zadržati još nekoliko sezona, zato je slobodno kombinujte.

Ultramarin- Zatvorite oči i zamislite prizor- primorski grad na obali Sredozemnog mora za čarobnom bojom mora...

Limun zelena- U različitim tonovima... Svetla će osvežiti svaki sumoran prostor, a tamnija će se lepo uklopiti sa na primer ružičastim akcentima.

Kraljevska plava ili olimpijska plava- odlična za primorske kuće ili moderna potkrovlja. Hladna, umirujuća, elegantna...

Titanijum- odavno je ova boja omiljena dizajnerima enterijera, ali sada pod ovim imenom zauzima posebno mesto na paleti.

Rapsodija- Zamislite šetnju kroz polja lavande i osetite  te divne mirise. Svetlo ljubičasta ili boja lavande je vedra i smirujuća boja. Koristite je u sobama u kojima ćete se odmarati.

Dim roze- Da li ste čuli za ovu boju. Neki je zovu prljavo roze, ali mislim da ovako lepše zvuči. Savršena je za veće površine, kao pozadina, vrlo je neutralna.

Ovih deset neverovatnih tonova je dovoljno da zadovolje mnoge ukuse i stilove. Koja se boja vama najviše dopala?

http://freshome.com/2012/10/16/10-hot-and-trendy-colors-decorators-adore/

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 4.2 (12 votes)
Sviđa mi se!

Autor: IvanaVukcevic

Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na katedri za unutrasnju arhitekturu i dizajn namestaja 2000 god. Deset godina iskustva na poslovima dizajna namestaja, enterijera, projektovanja namestaja.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.