Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

Mala soba

Molim vas da mi date savet kako da iskoristim prostor u maloj cerkinoj sobi. Tu je fotelja na rasklapanje, ugaoni ormar i mala natkasna. Imamo materijal za police, ali nemamo ideju.

Hvala unapred

Sigurnost na prvom mestu

Poštovana,
Kako vidim iz priloženog, njoj su baš potrebne police. Ne znam šta se nalazi na zidu desno od vrata, ali ako bi mogli, najbolje bi bilo da tu postavite police. Iznad kreveta ih nije pametno postavljati, iz razloga, ako dodje do zemljotresa, sve sitnice bi joj mogle pasti na glavu. Ukoliko je nemoguće postaviti police na zid pored vrata, postavite ih iznad natkasne. Ako će police ići ipak iznad kreveta, bilo bi dobro da imaju zaštitu duž ivica, dal od drveta ili neke žice, kako bi u slučaju zemljotresa osigurali da stvari ne popadaju sa nje.
Najbolje je da postavite više polica, paralelnih, a što se tiče razmaka izmedju njih, neka Vaša ćerka odredi šta bi tu držala, uzmite najvišu stvar (npr. dezodorans)i dodajte bar još 2 cm na njegovu visinu + debljinu police.
Srdačan pozdrav.

Mala soba

Poštovana, soba je sama po sebi mala, ali postoje načini kojima je možete vizuelno povećati. Kao prvo mislim da ne bi bilo loše da soba bude u svetlim tonovima. Vizuelno veću sobu možete postići i dobrim osvetljenjem. Što se polica tiče možete napraviti nekoliko koje će biti poređane jedna ispod druge, ili kao stepeniste, kraj jedne da bude početak druge. Na tim policama vaša ćerka može držati sve što je potrebno, knjige, kozmetiku...Na sajtu www.idealhome. možete pronaći mnoštvo maštovitih i pametnih ideja.
Srdačan pozdrav