Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

hodnik

Postovani,

neophodan mi je savet za uredjenje hodnika (ulazak u kucu), da bude funkcionalno i lepo. hodnik je 8 kvadrata (4x2). da li da posaljem sliku ili da pokusam da objasnim?
na kraju hodnika idu stepenice(jedne na gore druge vode u podrum) pola gore pola na dole.
sa desne strane bi trbao biti veliki plakar a istovremeno stepenice koje vode u podrum trebaju biti funkcionalno zatvorene ili nesto slicno.

molim za pomoc

p.s. ako treba dodatne informacije samo recite

unapred hvala

Par pitanja

Imam par pitanja za Vas, kako bih što preciznije mogla da Vam pomognem. Ako nije problem pošaljite neku skicu, a ako jeste probajte da mi odgovorite što preciznije.

1. Da li se hodnik prostire horizontalno ili vertikalno?
2. Na kom kraju se nalaze stepenice i koliko ih ima?
3. Gde se nalaze vrata na zidovima, (trebaju nam mere od jednog zida do vrata i da li su vrata standardne širine od 80cm, i da li se ona otvaraju ka sledećoj prostoriji.
4. Da li imate podest pre stepenica koje vode u hodnik?
5. Da li kojim slučajem postoji prozor u hodniku, ako postoji, gde se nalazi?
6. Takodje napišite ukoliko imate neke druge zahteve u vidu boje, i šta bi Vam trebalo u hodniku (npr. da li želite cipelarnik ili ne, da li Vam treba veliki orman za skladištenje raznih stvari ili samo za kapute, itd.)

Bilo bi lepo ako nije problem da pošaljete osnovu, ili bar skicu sa nekim osnovnim dimenzijama koje sam Vam ovde napomenula. Nadam se da ćete nam odgovoriti u skorije vreme, kako bismo što pre pristupili rešavanju ovog problema.