Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

8 načina da skladištite CD-ove

Imate neurednu hrpu CD-ova, a dosadili su Vam obični držači za diskove? Pogledajte 8 kreativnih ideja kako da skladištite diskove na lep i praktičan način.

Imate neurednu hrpu CD-ova, a dosadili su Vam obični držači za diskove? Pogledajte 8 kreativnih ideja kako da skladištite diskove na lep i praktičan način...Poslednjih godina CD-ovi su postali nezaobilazna "dekoracija" naših radnih stolova, dnevnih i dečijih soba, polica. Plastični CD-držači koje svi imamo u kući su tako svakidašnji, dosadni, pogotovo kada se uzmu u obzir sva kreativna i praktična rešenja za skladištenje CD-ova, koja uz to izgledaju odlično. Sledi osam rešenja za odlaganje CD-ova, koja će Vas možda inspirisati da sami uradite nešto slično u Vašem domu.

1. Retro rešenje postavljanja CD-ova na drvene podloge (ramove) podseća na '60.-e godine prošlog veka i tadašnju omladinu koja je tako čuvala ploče. Praktično je, na dohvat ruke i izgleda zanimljivo.

2. Dizajnersko rešenje jednog studia u Kaliforniji izgleda kao saće u čijim "komorama" bi stajali diskovi. Spoljašnost "saća" može biti dekorisana najrazličitijim bojama i motivima i tako prilagođena Vašem enterijeru. Ovuu ideju možete i sami realizovati uz pomoć lepka, čvrstog kartona i malo volje.

3. Šarmantna ideja za odlaganje i čuvanje CD-ova bi izgledala kao ove imitacije maketa čuvenih njujorških zgrada.

4. Materijali neuobičajni za svrhu skladištenja diskova, poput stakla i drveta, mogu biti pun pogodak. Jednostavna staklena polica prikazivaće Vaše CD-ove kao u izlogu. Drvena polica svojim inovativnim dizajnom podseća na ventilacioni otvor i sigurno će privući pažnju Vaših gostiju.

5.  Police za diskove koje imitiraju neki drugi predmet (ili su deo njega) možete odlično infiltrirati u već postojeće stanje Vašeg enterijera. Naravno, možete se odlučiti za neke vrlo upečatljive ideje (kao što su police za diskove u obliku rama za slike ili gudačkih instrumenata), a možete se odlučiti i za neke jednostavne forme.

6. Za male kolekcije CD-ova, možete nabaviti ove simpatične figurine raznih oblika i dimenzija. Pomislite samo kako bi stalak za diskove u obliku gusenice izgledao dobro u sobi Vašeg deteta!

7. Držač za CD-ove koji je u isto vreme i digitalni časovnik bi izgledao odlično u savremeno opremljenim stanovima.

8. Dizajn ove police za CD-ove čini neobična organska forma koja se ističe svojim elegantnim oblicima.

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 3.5 (2 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Anđela Damjanović

Završila školu za dizajn u Novom Sadu,smer dizajn enterijera, student Fakulteta tehničkih nauka. Ljubitelj istorije umetnosti,arhitekture i dizajna.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Veoma kretivna i orginalna

Veoma kretivna i orginalna rešenja!

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.