Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

7 ideja za trpezariju – skladištenje

Kako bismo maksimalno iskoristili prostor koji nam uvek treba možemo na jednostavan i kreativan način dobiti mnogo toga. Predstavljamo vam 7 ideja koje možete iskoristiti kako biste prostor koji koristite za obedovanje dodatno iskoristili.

Kako bismo maksimalno iskoristili prostor koji nam uvek treba možemo na jednostavan i  kreativan način dobiti mnogo toga. Praktično i vizuelno prihvatljivo, pre svega. Predstavljamo vam 7 ideja koje možete iskoristiti kako biste prostor koji koristite za obedovanje dodatno iskoristili.

1. Trpezarijski sto sa sakrivenim prostorom za skladištenje - sakrivene police i fioke su idealne za ostavljanje salveta i podmetača.

2. Stalaža u trpezariji - ovaj vid skladištenja je veoma praktičan i moderan. Osim što može da služi kao  pregrada, ovo je savršeno mesto za ostavljanje knjiga, ukrasa, cveća i sl.

3. Prostorna udubljenja kao rešenje -kada imate malo prostora , koristite svaki pedalj svoje kuće. Sklonite knjige, CD-ove i DVD-eve na police postavljene u udubljenima i pustite trpezariju da bude centar prostorije.

4. Boje - prostor za skladištenje ne mora da bude dosadan, sve boje su dozvoljene. Jako žuta boja kutija za ostavljanje stvari, žuta rasveta i neobična ogledala mogu biti dobitna kombinacija.

5. Trpezarijska kolica - uz pomoć ovih kolica život će biti lakši. Hrana, piće, sve je na dohvat ruke.

6. Stolice kao ušteda prostora - stolice koje možete gurnuti ispod stola su velika stvar za male trpezarije.

7. Police - neutralne police za skladištenje mogu biti odlično mesto za porodične fotografije, ukrase, knjige, CD-ove i DVD-eve.

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.6 (5 votes)
Sviđa mi se!

Autor: panda

Rođena u Banjaluci, završila Dopisnu školu za dizajn enterijera "AMBIJENT" Beograd, pod mentorskim vodstvom arh.Radmile Milosavljević. Diplomirala na Banjaluka College u Banjaluci.Slobodno vreme provodi baveći se dizajnom enterijera.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.