Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

7 ideja za trpezariju – skladištenje

Kako bismo maksimalno iskoristili prostor koji nam uvek treba možemo na jednostavan i kreativan način dobiti mnogo toga. Predstavljamo vam 7 ideja koje možete iskoristiti kako biste prostor koji koristite za obedovanje dodatno iskoristili.

Kako bismo maksimalno iskoristili prostor koji nam uvek treba možemo na jednostavan i  kreativan način dobiti mnogo toga. Praktično i vizuelno prihvatljivo, pre svega. Predstavljamo vam 7 ideja koje možete iskoristiti kako biste prostor koji koristite za obedovanje dodatno iskoristili.

1. Trpezarijski sto sa sakrivenim prostorom za skladištenje - sakrivene police i fioke su idealne za ostavljanje salveta i podmetača.

2. Stalaža u trpezariji - ovaj vid skladištenja je veoma praktičan i moderan. Osim što može da služi kao  pregrada, ovo je savršeno mesto za ostavljanje knjiga, ukrasa, cveća i sl.

3. Prostorna udubljenja kao rešenje -kada imate malo prostora , koristite svaki pedalj svoje kuće. Sklonite knjige, CD-ove i DVD-eve na police postavljene u udubljenima i pustite trpezariju da bude centar prostorije.

4. Boje - prostor za skladištenje ne mora da bude dosadan, sve boje su dozvoljene. Jako žuta boja kutija za ostavljanje stvari, žuta rasveta i neobična ogledala mogu biti dobitna kombinacija.

5. Trpezarijska kolica - uz pomoć ovih kolica život će biti lakši. Hrana, piće, sve je na dohvat ruke.

6. Stolice kao ušteda prostora - stolice koje možete gurnuti ispod stola su velika stvar za male trpezarije.

7. Police - neutralne police za skladištenje mogu biti odlično mesto za porodične fotografije, ukrase, knjige, CD-ove i DVD-eve.

Vaše mišljenje nam je važno!

Your rating: None Average: 4.6 (5 votes)
Sviđa mi se!

Autor: panda

Rođena u Banjaluci, završila Dopisnu školu za dizajn enterijera "AMBIJENT" Beograd, pod mentorskim vodstvom arh.Radmile Milosavljević. Diplomirala na Banjaluka College u Banjaluci.Slobodno vreme provodi baveći se dizajnom enterijera.

Slični tekstovi

Slične galerije

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.