Sitnice za kucu - najpovoljnije cene
Pronadji

15 načina da izložite porodične fotografije

Otresite prašinu sa starih porodičnih slika! Uz malo mašte i volje, stare fotografije će postati zanimljiv detalj koji daje ličnu notu Vašem enterijeru...

1. Kao slagalica

Nabavite paran broj ramova identične boje i dimenzija i okačite ih na zid u formi slagalice, horizontalno pa vertikalno, pa opet horizontalno...  Ova ideja ima mnogo varijanti, poigrajte se formom i oblicima!

2. Uvećajte

Odaberite par fotografija u istom stilu tj. iz istog "fotosešn"-a, da bi fotografije bile stilski uklopljene. Kada ih uvećate, postavite ih simetrično na zid.

3. Dužinom cele police

Nabavite (ili napravite) set jednostavnih, plitkih polica i na njih poslažite samo ramove sa slikama. Ramove i police ukombinujte sa ostalim nameštajem.

4. Stepenište-galerija

Iskoristite prazne zidove stepeništa i dekorišite ih porodičnim fotografijama.

5.Porodično stablo

Kreativno i zabavno rešenje je višestruki ram za slike u obliku stabla ili stiker za zid istog oblika.

6. Kao na štriku

Napravite žičanu konstrukciju u obliku pravougaone mreže. Štipaljke i žičanu konstrukciju ofarbajte u istu boju. Fotografije jednostavno kačite po želji.

7. Zidna polica

Polica dizajnirana za ramove sa fotografijama i sama podseća na veliki ram. Ovakav jednostavan model možete i sami napraviti.

8. Boemski

Ako imate stari štafelaj, tablu iskoristite kao podlogu za kolaž od porodičnih fotografija. Možete napraviti i daščanu konstrukciju koja podseća na štafelaj, sa sve slikarskim štipaljkama koje će držati fotografije.

9. Lebdeće police

Minimalističke lebdeće police, u istom tonu kao zid, će istaći fotografije kao da su u izložbenom prostoru.

10. Elegantno

Prefinjeni set srebrnih ramova će divno istaći lepotu crno-belih fotografija.

11. Dinamično

Ako imate osećaj za ritam i kompoziciju u dizajnu ovo je ideja za Vas: nabavite određen broj istih ramova, ali različitih dimenzija. Postavite ih na police po osećaju, dok ne postignete balans izmađu velikih i malih ramova.

12. Vrata kao ram

Ako Vaša unutrašnja vrata imaju providne delove, zalepite fotografije sa unutrašnje strane! Ova ideja je vrlo šarmantna, čak i ako imate obična vrata. Obratite pažnju na kompoziciju i stil fotografija.

13. Set polica

Police su najpopularnije "izložbeno mesto" u kući za fotografije i zato je set polica ukombinovan sa setom ramova za slike pun pogodak u svakoj prilici.

14. Slika od fotografija

Nabavite standardan ram za slike i ispod stakla postavite porodične fotografije, možda čak i neki ukras u vidu mašne, tračica itd. Isti princip su i ramovi sa pregradama za više fotografija.

15. Oglasna tabla

Oglasna tabla kao mesto izlaganje fotografija je lepo i praktično rešenje. Drvene oglasne table su vrlo povoljne, a možete i da ih prefarbate u željenu boju. Ovo rešenje bi bilo dobro za kuhinju ili dečije sobe.

Vaše mišljenje nam je važno!

Vaša ocena: None Average: 4.8 (13 votes)
Sviđa mi se!

Autor: Anđela Damjanović

Završila školu za dizajn u Novom Sadu,smer dizajn enterijera, student Fakulteta tehničkih nauka. Ljubitelj istorije umetnosti,arhitekture i dizajna.

Slični tekstovi

Slične galerije

Komentari

Pošalji novi komentar

Sadržaj ovog polja se čuva u privatnosti i neće biti javno prikazan. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.